Friday, 15 March 2013

Segmen : Review Blog Saya by Zyra Potpet

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
 
Sila klik sini untuk join
 
Sempena ketiadaan bos aku di ari Jumaat ni, aku terase nak join segmen by Zyra potpet.
Aku x tau la segmen ni da tutup ke belum sebab closing date x dinyatakan di situ.
Kalau da tutup sekalipun ape salahnye review jugak ke sini kan cik zyra??
Tambah kenalan d alam maya ni..
Ngee..ngee..Ngee..
 
Syarat-syarat Segmen Review Blog Saya by Zyra Potpet :-
  1. Follow blog Zyra.
  2. Tempek banner di blog anda.
  3. Sesiapa saja yang join Segmen ni akan direview Blog mereka.
  4. Jadi, moh ramai-ramai join segmen ni.

9 r.e.s.p.o.n:

  1. hehe.. review blog aku gak k ^_^
    http://petikanhidup.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ani, aku da review blog ko n follow.
      Meh join site aku plak ye!
      TQ n miss u yunk! (",)

      Delete
  2. Replies
    1. Untuk tmbah kenalan.
      Hehe..
      Awak x nak join?? ^__^

      Delete
  3. Membalas kunjungan dari segmen yang sama :) Done follow back . Awak baru comment 5 minit yang lepas . Tengah online lettew . Haha . Kalau tengok review tue , blog saya dah tak sama dah . saya edit sikit-sikit . Btw , blog awak cantik la . Jom join segment pertama saya .

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najwa, TQ
      T sy join segmen awak k..
      ;)

      Delete
  4. Replies
    1. Kak ros, sajo je nak up follower..
      Keh..keh..

      Delete
  5. Salam,

    Dari segment yg sama.
    Jemputla ke blog saya yg baru lagi. :)

    http://sfaezah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete

Terbaikkk la komen u'olls! (^_^)