Tuesday, 19 March 2013

Segmen : Blog Paling Ringan by Mrs Lulla

:: Bismillahirrahmanirrahim ::

Sila klik sini untuk join

Aku nak join segmen lagi kali ni.
Aku just up n3 yang ringkas sajo la kali ni ye.
Kalau nak join sila bace syarat-syarat penyertaan di bawah dahulu.

Syarat penyertaan :

  1. Follow blog Mrs. Lulla .*blog nie la :) Atau masukkan blog Mrs. Lulla dalam bloglist korang. Supaya dapat tahu perkembangan segmen .
  2. Buat satu entry bebas bertajuk "Segmen : Blog Paling Ringan by Blog Mrs. Lulla"
  3. Tempek Banner simple dekat atas dan link kan ke entry segmen ini .
  4. Letak link entry korang dalam comment box entry ini SAHAJA . Link di tempat lain tak akan diterima.
Hadiah 
RM5 Top up x 1 blogger 2 blogger + blog review
Blog review + bloglist VVIP x 5 blogger
Blog review x 10 blogger 

Deadline 
21 March 2013

5 r.e.s.p.o.n:

  1. akak tak letak link entry dalam comment box :) letak tau :P

    ReplyDelete
  2. Apa mknn kgmrn awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :)

    ReplyDelete
  3. jejalan sini dari segmen yang sama ^^)


    http://beebeesiyelowme.blogspot.com/2013/03/segmen-blog-paling-ringan-bu-blog-mrs.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog. http://justforcontest.blogspot.com/2013/03/segmen-blog-paling-ringan.html

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Terbaikkk la komen u'olls! (^_^)