Monday, 18 February 2013

Fobia...!

:: Bismillahirrahmanirrahim ::

~ Jage-jage, ade yang memerati! ~

Ni bukan nak cerite pasal gosip mahupun skandal bagai ok.
Tapi nak cakap yang i'olls fobia bile mangkuk tandas tertutup!


Mau x fobianye kalau bukak je penutup tu tetibe nampak benda yang x sepatutnye. [Surprise gitu kan!]
Kalau sekali terkena macam 'tu' i can accepted lagi. Ni da 2,3x terkena mau x fobia i'olls!
Jadi, bile i'olls nampak mangkuk jamban tu tertutup i'olls akan flush dulu.

Tu cerite i'olls pasal fobia.
Macam mane pulak dengan cerite u'olls??
Ape yang buat u'olls fobia?? 
Jangan memalu, jangan segan, moh le kite sharing. (^__^)

6 r.e.s.p.o.n:

  1. pernah jgk terkena... then asyik teringat..! bengong rasa kepala otak ni.. owhhhh pls!!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...
      Usah dikenang lagi..
      (^__^)

      Delete
  2. fobia dgn lipas..mau kalah pelari pecut 100 meter

    ReplyDelete
  3. hihi....akak fobia ngan lif tengah sebelah kiri ni hah...asyik la buat hal....haishhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy hampir2 tersangkut gak dalam lif sengsorang kat sini.
      Pintu x nak terbukak sy try kopak pintu tu.
      Syukur la pintu tu terbukak.

      Delete

Terbaikkk la komen u'olls! (^_^)