Friday, 8 March 2013

Segmen : Tambah Kenalan dari Blog Cinta Itu Indah

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
Sila klik untuk join.

Hai,hai,hai!!!
Baru je lepas blogwalking dekat blog Anim
Pastu nampak Anim join segmen seperti ni.


Aku pun nak join la, tu pasai aku buat n3 khas untuk segmen ni..
Ngeee..Ngeee...Ngeee...
Syarat segmen ni sangat la mudahnye, semudah 123.

SYARAT-SYARAT SEGMEN MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH:-
  1. Tajuk entry - Segmen : Mari Tambah Kenalan dari Blog Cinta Itu Indah (Copy & Paste)
  2. Letak banner segmen (wajib)
  3. Letak JUMLAH FOLLOWER TERIKINI (hanya tulis je pun boleh untuk lihat peningkatan)
  4. Mana-mana kawan baru boleh follow blog ni .
  5. Letak link segmen dekat kotak komen. Harap sangat jangan letak di SHOUTBOX!..
  6. Tarikh akhir : 31 Mac 2013
 Selamat menambah rakan! [macam aku lak yang buat segmen ni] (",)

28 r.e.s.p.o.n:

  1. nurha singgah sini..dr segmen yg sama..salam kenal..

    ReplyDelete
  2. terjah dr segmen yg same...slm kenal...huhuhuhh!!!

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan... saya dari segmen yang sama singgah kat sini and follow sekali.

    http://dielacraft.blogspot.com//2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih sis join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : #41
    selamat bersegmen & terjah menerjah!.. :D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  6. hai ! datang dari segment yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete

  7. done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  8. follow dari segment yang sama :)

    ReplyDelete
  9. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan..
    singgah dr segmen yg sama..
    jom kita kawan..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  11. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  12. hai :) dari segmen yang sama . done follow #45
    jom singgah ke blog saya pulak :)
    http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  13. http://www.erjud-chayob.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    singgah dari segmen yang same :) salam ukhuwah :)

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama jugak .. hihi =) done follow you back ~ thanks follow me .. hehe .. =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join ! =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  15. Salam Kenal..dari segmen yang sama & follow sini..jom follow che yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  16. selamat bersegmen .. =)
    done singgah sini, jom singgah sana..
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/jom-main-kelik2-nak-u-kelik-i-i-kelik-u.html

    ReplyDelete
  17. done follow balik. ty^^
    http://nadianeurons.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  18. hi dari segmen yg sm...
    jemput follow & join 1st GA dari MG ye :D
    http://cikgogreen.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal lynda..sy dah follow blk #57.. :)

    ReplyDelete
  20. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  21. Kunjungan balas dari segmen yg sama. Done follow sini. Salam kenal.

    ReplyDelete
  22. balas kunjungan...thanks follow me

    ReplyDelete
  23. hye..done follow..
    dr segmen yg sama:)

    http://qelaramlee.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  24. Salam. Dari segmen yang sama. Dah follow sini.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  25. done follow sini...jom singgah blog Za pulak.. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join segmen ni pulak utk menang hadiah menarik. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  26. terjah dari segmen yg sama
    http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/blog-post_19.html

    ReplyDelete
  27. http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html
    follow sy jgk tw awk

    ReplyDelete

Terbaikkk la komen u'olls! (^_^)