Thursday, 16 February 2012

Angin Malam

:: Bismillahirahmanirrahim ::

Alhamdulillah pertama sekali atas setiap rezki yang diberikan olehNya..
Ari ni aku still batuk lagi since december las year..
Doktor cakap aku ni alahan contoh alah abuk, sejuk sangat, karpet..
Tapi alhamdulillah, sihat..
Posting kali ni nak share pix masa 10 Februari 2012 (Jumaat) lepas..
We'olls pegi Putrajaya u'olls malam-malam buta tuh!
Bukan ape, lama tak bawak My Chomel pegi jenjalan..
Malam tu hajak la My Chinta Ati pegi Putrajaya dengan c Aten 'n' Dak Gemok..
1st destination
:: Masjid Sultan Mizan a.k.a Masjid Besi ::


I LOVE U 
mmmmuuuuaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

:: Masjid Pink Putrajaya :: [suka ati haku je bagi name masjid ni!]


Jambatan menghala ke MEX Higway. [tak tau ape name jembatan ni]

@DLyNn !n Th3 K!tCh3N

2 r.e.s.p.o.n:

  1. @ K.Ross : Anak dah besau bran la nak bawak dia jenjalan malam.. heee

    ReplyDelete

Terbaikkk la komen u'olls! (^_^)